Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arckrémet/arcápolási...

Milyen arckrémet/arcápolási terméket javasoltok (lehetőleg természetes összetevőkkel) nyárra pattanásos, szaraz bőrre?

Figyelt kérdés

Kifogyóban van az arckrémem. A Hetbline problémás bőrre készült arckremét használtam.

Nem tudommaradjak-e ennél.

Sok jót hallottam a koreai kozmetikumokról.

Ha esetleg tudtok erről valamit, hogy mit érdemes, honnan, stb azt megköszönöm, ha leírjátok.

2017. jún. 6. 17:59
 1/2 anonim ***** válasza:
[link] Én most ezt használom és nagyon bevált. Talán még azt is ki merem jelenteni hogy a legjobb amit eddig használtam, pedig már kipróbáltam minden drogériás arckrémet, meg sokkal drágábbakat is és ennyire jól még nem reagált egyikre sem a bőröm. Nekem ugyan kombinált de én is nagyon hajlamos vagyok a pattanásokra, egy rosszabb összetevőjű krémtől 1-2 nap alatt simán be tud gyulladni az egész úgyhogy merem ajánlani
2017. jún. 9. 13:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Avon Clear Skin termékek, arcmaszktól kezdve a pórustisztítóig mindenük van.

Baleás (Mildes Wasch Peeling) bőrradír is remek, Dm-ben kapható.

Nekem ezek beváltak, rendszeres, akár mindennapos használat kell hozzájuk.

2017. jún. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!