Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki probalta mar a termesze...

Valaki probalta mar a termeszetes hajvilagositast? Ha igen akkor milyen anyaggal vagy etellel?

Figyelt kérdés

Szeretnem ha vilagosabb lenne a hajam. Igy is vilagos barna, de jolenne ha meg vilagosabb lenne. Lattam interneten hogy lehet vilagositani mezzel, citrommal, kamillateaval stb...

Az lenne a kerdesem hogy volt olyan aki kiprobalta valamivel a hajvilagositast? Milyen lett az eredmeny? Hogy csinaltad?

2017. máj. 9. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A reneszánsz korban úgy szőkítettek hajat hogy pisibe mártogatták a hajukat és napoztatták.

A vizeletbe ugyanis ammónia van ami alapja a szőkítésnek.

2017. máj. 9. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Kétféle módon világosodik a haj. Festékkel vagy oxidálással (pl. hidrogén peroxid)

Na most a felsorolt anyagok közül egyik csoportba sem tartoznak.

Sőt a citrommal szerintem tönkre is teszed a hajadat, mert az eléggé savas kéhatású

2017. máj. 10. 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Kamillateával nagyon nehezen lehet. A citrom pedig nagyon roncsolja a hajat. A mézet még tudnám is ajánlani mert az jó lenne a hajnak. De nem tudom mennyire világosít. Mondjuk akkor citrom és méz keveréke. Felkened rá raksz egy zacskót,vagy folpackot aztán sapka vagy törölköző. Hogy melegen tartsd. És lehet meg lesz a hatása. De ne számíts csodákra.
2017. máj. 11. 01:14
 4/4 anonim válasza:

Nekem alapból szőke hajam van, de egy kicsit szerettem volna rajta világosítani. És bevállt.

Én ezt csináltam:

10 c-vitamint összetörtem annyira, gogy por legyen, egy citrom levét kifacsartam, azt felhígítottam vízzel, beleraktam a c-vitamint, és kiültem vele a napra 2-3 órára. Aztán bementem, lemostam, és vagy 3 árnyalattal világosabb lett a hajam.

2017. máj. 26. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!