Szappant zuhanyzásnál hogy kell bevizezni?
Miután leöblítettem magam, elég, ha a vizes kezemmel megfogom a szappant és felhabosítom, vagy víz alá kell tenni?
És ha használok fürdőpamacsot, akkor a pamacsot kell bevizezni, és megdörzsölni a szappannal, vagy a szappant kell bevizezni, és a pamacsot külön nem?
És kézmosásnál hogy kell? (Nem folyékony, hanem normál szappan)
Ezek alapján a szappant nem tesszük a víz alá.
Én is így szoktam:
bevizezem a kezem
megfogom a szappant, beszappanozom a kezem
visszateszem a szappant a helyére
dörzsölgetem a kezem, majd leöblítem a víz alatt
Vagy úgy is lehet, mint ebben a videóban?
https://www.youtube.com/watch?v=kITJjt-N..
Hogy először a szappant fogjuk meg, és a kezeket a víz alá tesszük a szappannal együtt. Majd elzárjuk a csapot, a szappant letesszük. Kezeket dörzsölgetjük már víz nélkül, majd öblítés. Tehát itt nem a bevizezés van először. Így gyorsabbnak tűnik, mint ahogy a fenti oldalakon írják.
Jó, tudom, hogy lehet így is meg úgy is, de melyik módszerrel lesz tisztább a kezünk?
Ahogy neked kényelmes!
Vagy gondolod hogy valaki majd kinéz téged a zuhanyzóból, mert nem tartottad be a Szent Szappanhasználati Szerződés előírásait?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!