Ti zuhanyzásnál az arcotokat meg a fületeket mivel mossátok meg?
Én szappant szoktam használni, viszont múltkor ott aludtam egyik barátnőmnél és mikor indultam fürdeni, kérdeztem, hogy nincs-e szappan, mert elfelejtettem hozni otthonról, erre a szüleivel csak néztek, hogy mire kéne az, aztán mikor elmondtam, mire használnám, csodálkozva kérdezték, hogy én szappannal szoktam mosni a fülem meg az arcom? O_O
Más normális emberek akkor mivel mossák ezeket a területeket? :D Én tusfürdővel biztos nem mosnám, mert azt egy év lenne kimosni a fülem minden kis zigzugából. Meg szerintem a tusfürdő jobban is száritja a bőrt, mint a szappan, amit használok.
1. Egy különleges anyagot használok, ami egy természetes oldószer és nem tartalmaz mesterséges anyagokat.
A köznyelvben csak úgy hivják, viz.
Vizzel
Engem ugy tanitottak hogy az arcomra ne kenjek szappant meg tusfurdot meg ilyeneket
Heti 1x arctonikkal megtisztitom az arcom, de vizzel megmosom egy nap 3x, mert maskepp pattanasos lesz
A fulemet meg vizes kezzel kivulrol, a kagylot meg a kisujjammal kicsit megmosom, aztan a torolkozo csucskevel kitorlom,
A fultiszito palcikakat hanyagolom, mert rendellenesen szuk es kanyargos hallojaratom van, sokszor jartam ugy, hogy benne maradt a vatta es mehettem kimosatni, mert a kanyarok miatt csipesszel se lehet kiszedni... :/
Na vajon hogy? :D Odatartom a zuhanyfejet és a vizzel és az ujjaim segitségével kimosom :D Anyám XD Te beszélsz szövegértésről, amikor ennyire nem birsz magadtól rájönni..
Egyébként a többi válaszolónak köszönöm :) Fura, hogy mások nem használnak szappant, nálunk a családban mindenki szappannal mossa az arcát meg a fülét, ezért azt gondoltam, mások is igy csinálják :o Mondjuk az arcomat nekem is kicsit kiszáritaná a szappan, de ha nem mosnám meg vele minden zuhanyzáskor, csak vizzel, koszosnak érezném magam, szóval inkább fürdés után bekenem az arcom arckrémmel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!