Hogyan szőrtelenítsek nyaralásra?
Nem mondom, hogy kórosan szőrös lennék, de nekem bőven sok, se a tesóimnak, se anyukámnak nem ilyen szőrös a lába. Régebben próbálkoztam szőrtelenítő kremmel, de az nem különösebben fogott meg. Jelenleg felváltva epillalom és gyantazom a lábam, de sajnos mindkettőtől nagyon durván benőnek a szőrszálak, hiába fertőtlenítem, rendszeresen bőrradírozom utana. Valamint nem is jön ki mind, úgyhogy át szoktam menni meg borotvaval rajta. Ez az egyik gond, hogy benő, és nagyon csúnya, a másik, hogy sosem sikerül rendesen eltávolítanom a szőrt. Azaz mindig (bármelyik módszert alkalmazom) ott maradnak az apró fekete pöttyök, a ki nem bújt szőrszálak. Elég szembetűnő, mert nagyon világos bőröm van, a szőrszálak meg feketék. Valamint az is probléma még, hogy szőrtelenítek, és rá három napra ugyanolyan, mint volt, kinőnek azok az elő nem bújt pöttyök-szálak.
Júliusban megyünk nyaralni barátokkal, és mindig nagyon kellemetlenül erzem magam, hogy mindenkinek olyan sima a lába, egy szőrszál, benövés, fekete pötty sincs ajta, nekem még ilyen ocsmány. Van valamilyen módszer, hogy hatékonyabb legyen a szőreltávolítás? Vagy tartósabb, hogy ne kelljrn majd a nyaralás alatt minden nap borotválkozni?
Rosszul epilálod ill gyantázod
Menj el kozmetikushoz, ő megcsinálja normálisan
Emellett előtte ill rendszeresen pár naponta kell radírozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!