S. O. S.! Szőke festék kiszedése? Vagy akkor valami megoldás?
Figyelt kérdés
Szőke voltam eddig mert azt hittem az jól áll azért artra festettettem be, de nem tetszett ygy barna lettem majd. Nálam a barna festék folyton kopik, eddig kétszer festettük barnára igaz most lehet a fodrász csak bemosoval festett be, ast mondta ezt nem kopik, vagy csak kicsit, aztán ömlött a A SZÍNEZŐ A HAJAMBÓL:( Igaz sok samponnal mostuk.
Most mit tegyek? Pár újrafestés a barnára segít, miután a színezőt kikoptattam és akkor már kevésbe kopik majd ha kevesebb samponnal mosom? Vagy ez olyan színező ami nem kophat ki sokat tehát nem ilyen mint a colorista vmeg az ilyen izék ?
2017. máj. 29. 12:12
1/2 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a fenti kérdés más de azért van köze mert ha egyik festék sem fogná be hónapokra akkor a szőkével kellene kezdeni valamit mert rosszuil áll. A helyesírásom meg tudom nem a legjobb de sietnem kell.... azért írtam íígy
2017. máj. 29. 12:16
2/2 anonim válasza:
A szőkített haj sajnos eleinte nagyon hamar ledobja a barnát meg úgy alapból mindent amit ráfestesz. Minimum 3-4 festés kell neki, hogy megmaradjon benne. Nem színezővel, hanem festékkel. Színezővel festegetni nincs sok értelme ha azt akarod hogy megmaradjon, rendes tartós festéket használjatok. Egyébként az hogy mosásnál ömlik a szín az teljesen normális, főleg ha frissen van festve. Ezt nem lehet elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!