Lányok, mitől függ, hogy a hajatokban milyen a választék?
Figyelt kérdés
Látok olyan lányokat, akiknek szinte tökéletesen egyenes a választéka, másoknak meg törések és kanyarok vannak a vonalban.
Akinek szép egyenesen van elválasztva, miért? És akinek nem, az miért? Mitől függ a választék milyensége?
2017. máj. 29. 09:35
1/4 anonim válasza:
Nekem ha toresek,kanyarok vannak benne,az azt jelenti,hogy a szel tonkretette a hajam.
Egyebkent mindig szepen elvalasztom hajszaritas elott,meg vizesen,es igy tartos marad.
2/4 Sunshinedoll válasza:
Én beletúrok a hajamba, és ahogy esik, olyan lesz a választék.
3/4 Metionin válasza:
Az időjárástól. Ha fúj a szél, akkor nem marad egyenes, egyébként az.
4/4 anonim válasza:
nekem vagy 3 féle módon lehet elválasztani a hajamat:D a frufru részt(ami már nem az, mert lenövesztettem) is vagy ennyiszer. sose foglalkoztam vele, mindig összefogom kontyba vagy copfba és akkor már is eltűnik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!