Hol van a választék a hajatokban? Középen, vagy melyik oldalon?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik néz ki jobban?2009. jan. 22. 19:05
1/18 anonim válasza:
egy ideig bal oldalon volt a választékom, de meguntam ezért most középen van ( már kb 2 hónapja de nem igazán akarja megszokni a kócom :S )
hát szerintem mind szép, és szerintem ebben az esetben hogy kinek mi illik itt számít az arc formája is :D
de ez az én véleményem :)
2/18 anonim válasza:
nekem a jobb oldalon van:P régen volt középen, de sztem jobb oldalt áll a legjobban nekem:P:D ezért hordom így:) amúgy mindenkinek saját magának kell kitapasztalnia, hogy jó neki:)
3/18 anonim válasza:
nekem göndör a hajam igy mindig más hol van a választékom mert nem sikerül mindig beállitani. De én a legtöbbször jobb oldalon szoktam.
4/18 anonim válasza:
Nekem is jobb oldalon van, már jó ideje. Régebben középen volt, de nem előnyös, mert hosszúkás az arcom.
5/18 anonim válasza:
nekem átlósan. Balról indul és megy át jobb oldalra. Kis hajlakkot fújok rá, így meg is marad a választék!
6/18 anonim válasza:
Nekem középpe volt!
Eddig világ életembe középen volt!És mivel kereskedelemben dolgozok állandóan fel volt szinte kötve a hajam!És most hogy jobb oldalt van kb 2-3 hónapja még felkötve is jobb nem olyan snasz!
7/18 anonim válasza:
Régen középen volt.. most jobb oldalon van egy ideje.. (: És mivel a fufrum is ehhez van vágva, nem nagyon tudnám megváltoztatni :D
8/18 anonim válasza:
hű, mindenkinek jobb oldalon van? :O nekem a balon... :D
10/18 anonim válasza:
Középen :D Akkor pont fele-fele arámnyban van elosztva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!