Milyen festékkel festessem be a hajamat, ami nem annyira roncsolja, és szép lesz a színe? (szőke)
Figyelt kérdés
ilyesmi szőke szeretnék lenni
eredeti ilyen, amilyen a legsötétebb ticsei ennek a hajnak
2010. máj. 17. 15:57
1/7 A kérdező kommentje:
(fodrásszal vestetném)
2010. máj. 17. 15:58
2/7 anonim válasza:
Ha fodrásszal festetnéd, akkor úgyis ő mondja meg, hogy milyennel festi be. Az én fodrászom pl. Londa-t és Wella-t használ. Én csak a színt választom, vagy kép alapján ő meg tudja mondani, hogy melyik színű festéktől lesz olyan a hajam.
3/7 A kérdező kommentje:
ja, az tudom, csak van több fodrász ismerősöm, az egyik wellaval, a másik joicoval a harmadik meg londával és matrixal dolgozik.. uh sok választásom vanxD
2010. máj. 17. 17:02
4/7 anonim válasza:
Hát én színezővel szoktam. az kevésbé roncsolja.
5/7 anonim válasza:
Amúgy sztem sokkal szebb az eredeti, gyönyörűű. [:
6/7 anonim válasza:
Szerintem színezőt használj.Az kevésbé roncsolja.:)
7/7 anonim válasza:
Helló én Csepelen járok egy fodrász szalonba és ott kímélő festékkel festik be szőkére. Jó ez így semmit mondó, de ha gondolod olvasd el az infókat róla, hátha tudsz venni ilyen festéket valahol.
itt írnak nagyon sokat a festékről, olvasd el ha gondolod, hátha ismersz olyan fodrászt aki ezzel dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!