Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen frizura illene az...

Milyen frizura illene az arcformámhoz?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom alapjába véve jó képü férfi lennék. Csak ez a sima lenyalt sima haj,elrontsa az össz képet.

Ami bevallom igy a társkeresésben is megnehezeti a dolgomat.

Véleményeket esetleg képeket is szivesen fogadnék.

Hogy férfinak rövid hajból, milyen frizurát lehetne kreálni.

Képek az arcomról,és hajamról:

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. máj. 26. 17:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja, és az a katonás séró, amit belinkeltél, hogy egyszer volt olyanod... hát, elég, ha annyit mondok, hogy inkább soha többet...?
2017. máj. 26. 18:15
 12/18 A kérdező kommentje:

Jó.. Igazából tényleg lehet önbizalom hiányos vagyok..

Volt egy barátnőm,az is csak 3 hétig,ez idő alatt 2 szer lefeküdtünk. Azt hittem hogy ha túl leszek majd rajta akkor könnyebben fog menni minden. De miután szétmentünk ugyanoda zuhatnam vissza ahol az elött is voltam. De ez már van 2 éve,hogy vége.

Ja és bocsánat igen ez nem pont a témához tartozik..

Igazándiból azt meg nem is figyeltem ki hány %-os válaszakat ad. Szerintem egy 30% os is adhat ugyan olyan értelmeset mint például egy 85 %-os :)

Miért ez a úgy nevezett katonás séró amit utoljára küldtem valóban béna?

2017. máj. 26. 18:22
 13/18 anonim ***** válasza:

nagyon béna! Vad, unszimpatikus, ijesztő. Nem ismerlek, de ránézésre azt mondanám, hogy az, akihez paszol, az nem te vagy!

A százalék valóban nem jelent semmit, ráadásul a maga módján paradoxont rejt magában: Valaki minél több választ ad (akármilyen hasznosak is), a pontozatlanul maradó válaszai száma értelemszerűen növekedni fog majd ezzel együtt. Vagyis valaki minél több (akár full hasznos) választ adott, azzal fordítottan arányosan fog csökkenni a százaléka...

én csak amiatt írtam, hogy mindenki 65%-ös, mert ez alapján akár úgy is tűnhetne, hogy egyetlen ember szórakozik veled, és tőle jött az összes válasz, de ez nincs így :)

2017. máj. 26. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:
Kopaszodsz... Dúrd le a... csába az egészet. Nincs annál szánalmasabb, amikor egy pasi a megmaradt pár szál hajához ragaszkodik. Kopaszon tökös csávó leszel. 38/N
2017. máj. 26. 19:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Gratula, 38N!

Érdekes, ha egy nőnek ritkul a haja, azt nem tartanád szánalmasnak!

Kb olyan érzés ha ezt mondod egy pasinak, mintha egy férfi azt mondaná neked, hogy olyan szánalmas, ha olyan fenékkel/lábbal/mellel, -te tudod, melyik testrészed a gyenge pontod- mint ami neked van, szánalmas vagy, hogy megpróbálsz jól kinézni... Jó érzés lenne, ugye?

2017. máj. 26. 20:04
 16/18 anonim ***** válasza:
77%
Hé, te. Kérdező. Én is hasonló voltam, mint te, kb. 12 évesen. Aztán megőrültem 14 éves körül, és sorra vittem ágyba a nőket. De nem is érdekeltek, észre se vettem, hogy ott fekszenek mellettem. Napi velejáró volt. Szegj meg minden szabályt, vegyél fel olyat, ami nem tetszik a lányoknak, és utána az fog tetszeni nekik. Te leszel az ember, aki be meri vállalni. Így működnek a csajok, elvárnak valamit, hogy úgy nézz ki, aztán arra tenni kell, nem kell behódolni nekik, öltözz a leggázabb cuccokba, és akkor hirtelen menő leszel, meg a csajoknál is. Tudni kell lázadni!
2017. máj. 26. 21:27
 17/18 anonim ***** válasza:
utolsó, ez tizenéves korban, a lázadó típusnak talán bejön (merthogy nem szende szüzekkel szexeltél 14 évesen, az is fix...) de huszonévesen már nem igazán :D
2017. máj. 26. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:

A "szende szüzek" a legnagyobb r..bancok, azok azok a lányok, akik még nem ébredtek öntudatra..:) Volt kalandom olyanokkal is, és szerintem a r..bancosabb csaj kevésbé az, a szende viszont annál nagyobb qrva. Ők azok, akik suttogva szeretik a f..szt, de ez idegesítő férfi számára, mert kérlelni kell őket, és gyakran gondolják meg magukat bármilyen téren.

Lázadó meg éppen nem a tiniknek áll jól..:) Nem is látok egyetlen tinit sem lázadni. 30-40 felett áll jól lázadni.

2017. máj. 26. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!