Milyen frizura illene az arcformámhoz?
Úgy gondolom alapjába véve jó képü férfi lennék. Csak ez a sima lenyalt sima haj,elrontsa az össz képet.
Ami bevallom igy a társkeresésben is megnehezeti a dolgomat.
Véleményeket esetleg képeket is szivesen fogadnék.
Hogy férfinak rövid hajból, milyen frizurát lehetne kreálni.
Képek az arcomról,és hajamról:
Jó.. Igazából tényleg lehet önbizalom hiányos vagyok..
Volt egy barátnőm,az is csak 3 hétig,ez idő alatt 2 szer lefeküdtünk. Azt hittem hogy ha túl leszek majd rajta akkor könnyebben fog menni minden. De miután szétmentünk ugyanoda zuhatnam vissza ahol az elött is voltam. De ez már van 2 éve,hogy vége.
Ja és bocsánat igen ez nem pont a témához tartozik..
Igazándiból azt meg nem is figyeltem ki hány %-os válaszakat ad. Szerintem egy 30% os is adhat ugyan olyan értelmeset mint például egy 85 %-os :)
Miért ez a úgy nevezett katonás séró amit utoljára küldtem valóban béna?
nagyon béna! Vad, unszimpatikus, ijesztő. Nem ismerlek, de ránézésre azt mondanám, hogy az, akihez paszol, az nem te vagy!
A százalék valóban nem jelent semmit, ráadásul a maga módján paradoxont rejt magában: Valaki minél több választ ad (akármilyen hasznosak is), a pontozatlanul maradó válaszai száma értelemszerűen növekedni fog majd ezzel együtt. Vagyis valaki minél több (akár full hasznos) választ adott, azzal fordítottan arányosan fog csökkenni a százaléka...
én csak amiatt írtam, hogy mindenki 65%-ös, mert ez alapján akár úgy is tűnhetne, hogy egyetlen ember szórakozik veled, és tőle jött az összes válasz, de ez nincs így :)
Gratula, 38N!
Érdekes, ha egy nőnek ritkul a haja, azt nem tartanád szánalmasnak!
Kb olyan érzés ha ezt mondod egy pasinak, mintha egy férfi azt mondaná neked, hogy olyan szánalmas, ha olyan fenékkel/lábbal/mellel, -te tudod, melyik testrészed a gyenge pontod- mint ami neked van, szánalmas vagy, hogy megpróbálsz jól kinézni... Jó érzés lenne, ugye?
A "szende szüzek" a legnagyobb r..bancok, azok azok a lányok, akik még nem ébredtek öntudatra..:) Volt kalandom olyanokkal is, és szerintem a r..bancosabb csaj kevésbé az, a szende viszont annál nagyobb qrva. Ők azok, akik suttogva szeretik a f..szt, de ez idegesítő férfi számára, mert kérlelni kell őket, és gyakran gondolják meg magukat bármilyen téren.
Lázadó meg éppen nem a tiniknek áll jól..:) Nem is látok egyetlen tinit sem lázadni. 30-40 felett áll jól lázadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!