Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi az a dolog amit nem szerets...

Mi az a dolog amit nem szeretsz magadon? Feszengsz miatta? Ha az "tökéletes" lenne jobban éreznéd magad? Segítünk egymásnak pár szépségtanáccsal?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon gyenge a kötőszövetem így szinte az egész testem striás.(felkar,mell,comb,popsi,vádli)ráadásul a korom ellenére lógnak az amúgy is kicsi melleim.Nem vagyok egy nádszál termet,bár már fogytam egyszer 25 kg-ot.legjobban a karom és a mellem zavar.emiatt nehezen ismerkedek.

20/L

2010. máj. 17. 12:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Striát lehet halványítani spéci krémekkel.

Lógó mellet álltítólag egy ici-picit lehet feszesíteni

2010. máj. 17. 12:51
 2/15 anonim ***** válasza:

nekem az orrom.

Kiskoromban eltörtem és elég görbe.És az egyik oldalon az orromvége jobban kiáll mint a másikon, alig lehet észrevenni,de ha vki tüzetesebben ,,megvizsgálja" akkor észrevehető.Sokszor fáj,és egy kis orrsövényferdülésem is van miatta.Most pedig ömlik belőle a vér...(sztem túl erősen fújtam,és elpattant vmi ér..)

nah mindegy elvileg nyáron vagy jövőre megműttetem.

17/L

2010. máj. 17. 12:57
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem a szeplőimmel van bajom.A karom tele van velük és egyszerűen undorító nem is szoktam hordani emiatt se toppot se ujjatlant.:S
2010. máj. 17. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Nekem is szeplős a karom meg az arcom főleg nyáron, de nekem kifejezetten tetszik, mondjuk nekem csak kicsit szeplős. Ami zavar az a hasam, van rajta egy ránc, ami nagyon nagyon zavar és sokkal jobban érezném magam ha az ott nem lenne:S:S
2010. máj. 17. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Engem speciel a szeles csipom idegesit` ... Hiaba mondjak hogy jajj noies minden de a combom is nagyon vastagitja :-S Nem tudom mit tegyek :(
2010. máj. 17. 14:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Idegesit hogy körte alkatom van. Undorító.
2010. máj. 17. 15:19
 7/15 anonim ***** válasza:

Az hogy dagadék vagyok:(:S

170 cm és 60 kg :(:(:'(

2010. máj. 17. 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:

Orrom, szemeim, az egyik szemöldököm, a bőröm csúnya, hajam ritka és vékonyszálú, a füleim a fejemhez képest nagyok, a karom vastag és pattanásos, a hasam zsíros és remeg amikor megyek, a melleim lógnak és baromi nagy a bimbiudvarom:S, mingig olyan a bőröm mintha libabőrös lennék,a s*ggem szikkadt és nagy, a térdem sötét barna és a belső felénél van egy erős beugrás, a lábaim olyan szőrösek mint egy férfinak, akkora cipőket kell hordanom amik a magasságomhoz brutális hülyén néznek ki. A formám béna, a fejem is az, a körmeim/ujjaim olyanok mint a dobütő...ja, bajszom is van...

Ezekből sok mindenen próbálok javítani (optikailag is)de van pár dolog amin nem lehet...

Azt hiszem, azt már mondanom sem kell, hogy kövér vagyok....

2010. máj. 17. 16:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Sztem én sovány vagyok nagyok a füleim és ronda a két anyjegy az orrom alatt
2010. máj. 17. 18:47
 10/15 anonim ***** válasza:

Folyamatosan zsíros a bőröm és sűrűn jönnek elő rajtam pattanások.Ez eléggé elkeserít,de azért már javult a helyzet egy egész picit.Pedig,ha ez nem lenne,akkor nagyon jól érezném magam!

De sokat teszek az arcomért.Szeretek sminkelni is,és a bőröm zsírosságát is lehet kendőzni!

2010. máj. 17. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!