Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire fáj az epilálás ha...

Mennyire fáj az epilálás ha azelőtt évekig borotváltam?

Figyelt kérdés

Jön a rövidnacis idő, és hiába borotválom minden nap a lábam, nem az igazi...mindig látszik a fekete pötty utána.Mennyire fáj? Térdig, onnantól borotva marad. Illetve ha anyunak van gépe azt én is használhatom vagy nem?(egészségügyi szempontból, bár csak a lábszáramat akarom)

14\l

2017. máj. 24. 18:44
 1/3 anonim válasza:
Ha előtte lefertőtleníted nyugodtan használhatod.Eleinte nem lesz egy könnyű menet és irritálni is fogja a bőröd.De legalább 1 hónapig kitart
2017. máj. 24. 19:28
 2/3 anonim válasza:

Fájni fog persze de szerintem ki lehet bírni, habár mondjuk a húgom egyidős veled és nem bírta ki. A sípcsontja felét leszőrtelenítette a többit már nem bírta, maradt a borotva. Elég vicces volt mikor nőtt vissza a szőr a lábán, egy kis helyen babapopsi sima hetekig, a többin meg már másnapra borostás.

De neki borzasztóan alacsony a fájdalom küszöbe.

Összeszorítod a fogadat, gyorsan csinálod és hidd el nem is lesz olyan vészes, és hetekig nem lesz gondod a borotvára :)

2017. máj. 25. 23:28
 3/3 anonim válasza:
Nem fáj. Én most használtam először, előtte én is borotváltam. Mindenhonnan azt hallottam, hogy így fáj, úgy fáj, nem kellemes, de egyáltalán nem kibírhatatlan. Még bikinivonalon se olyan vészes egyébként.
2017. jún. 12. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!