Miért lett ennyire beképzelt ez a lány? Bővebben lent! 👇
Régebben, jó pár éve még tök cuki volt, meg aranyos, de mostanra már nagyon nem szimpatikus sőt egyenesen beképzelt lett.
Itt van pár videó róla:
Most épp forgatják a Nutcracker-t(Diótörő) és én a forgatási helyszín közelében lakom,(nem tudtam hogy pont ott forgatják, mert kb semmi információ nincsen róla, se a filmről)megláttam és oda akartam menni hozzá kérni egy autogrammot és egy közös képet, de simán elutasított és szószerint elment. Nem forgattak, egy fiúval volt jó pár méterrel arrébb.
Ha valaki Los Angelesben él és az Operaház közelében lakik vagy éppen arra sétált akkor biztos láthatta a nagy tömeget.
Egyébként a fő forgatási helyszín azt hiszem Párizsban van, gondolom itt az Operaházban vették fel a balett főbb részeit. Kíváncsi lennék a válaszokra.
16/l
Elég lekezelően néz a linkelt videókban is.
Amíg gyerek, addig örül, hogy szerencsés helyzetbe került, hogy mit ért el. Aztán megszokja, és már csak idegesítik a rajongók, hogy minek zaklatják.
Nekem nem szimpatikus, fogalmam sincs ki ez, de nem is érdekel.
Jó te még fiatal vagy, még rajongós korszakodat élheted, de idővel rájössz, hogy csak mert híres valaki, nem különb semmivel. Baromság bálványozni másokat, főleg olyanért, hogy szép vagy jó hangja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!