Tudtok mondani olyan romantikus könyvet amiben a fiú nem egy beképzelt izmos sportmániás szexi angyalarcú szőke herceg?
Már nagyon unom, hogy minden könyvben a lány a nyomi, vagy ha nem is bénácska, akkor is a srácot MINDIG MINDENKI isteníti.
Shivert olvastam, szerencsére az nem ilyen. Kérlek, ha tudtok hasonló könyveket, akkor írjatok.
Anita Gayn: Senkinek se kellesz!
Itt a pasi ugyan beképzelt, de kövér is, ronda is.
These broken stars.
Csak a címre emlékszem. Itt a fiú szegény, a lány pedig a tipikus gazdag liba.
Romantikus könyvekből nem nagyon fogsz találni más típusút. 90%uk erre épít, az írói általában mindig azt írják le milyen párt akartak maguknak.
Amit ismerek és kilóg a sorból az A pasi a szomszéd sír mellől.
Nem tudom milyen idős vagy, de ha olyan 13-14 körüli, és nem rühelled nagyon a LOL könyveket, akkor a Mire jó a rosszfiú?-t tudom ajánlani. Bár mondjuk a srác ott hirtelen átalakul, és belőle is szőke (barna) herceg lesz fehér lovon. Igaz, ettől még kevésbé néznek rá ferde szemmel a suliban. A csaj meg... nos, az egy címeres liba. 😂
Engem személy szerint irritált maga a könyv stílusa, de neked talán tetszik majd. (Persze, ha eddig nem olvastad.)
Amúgy egyet kell értenem veled. Szörnyű, hogy mindig lealacsonyítják a női szereplőket. Egy fiú nem lehet nyomi? Sajnos eddig jóformán ezt az egy könyvet találtam, amiben legalább eleinte fordítva volt.
Molnár Tóni: Tépődések
Ebben a fiú egy érzékeny, töprengő, vívódó valaki, és nem az izomagy típus.
Molnár Tóni: Tépődések
Időtlen szerelem
Neked adom a napot
Veled minden hely ragyogó.
Utóbbit muszáj volt ajánlanom, bár ... Mindegy. Durva egy könyv. De hihtetetlen magával ragadó, elgondolkodtató, romantikus, és a mondanivalója sem hiányzik. A fiú, Theodore Finch igazi egyéniség, és bár lány vagyok, csomó mindenben hasonlít rám.
Szerintem az ilyen tömegkönyvekben nem is csak a béna lány - szépfiú felállásokkal van a baj, hanem a köréjük felépített világgal. Könyörgöm... Minden gimi ugyan olyan? Sajnos a "hierarchia" mindehol ott van valamennyire, de azért nem izomagyakból, stréberekből, plázacicákból, és legjobb, őrült barátnőkből áll a világ! Nem az összes matektanár hülye, és nem minden igazgató gonosz. Az ilyen könyveknen szinte be sem kell mutatni a szereplőket, már tudjuk, hogy aki szőke, és nagy a melle, az buta. Borzalmas... Annyi érdekes dolgot ki leehtne fejezni egy - egy gimis történetből, de a vége mindig ugyan az. Krimik dettó. Mindig vannak a csúnya bácsik, meg a szegényy ártatlan főszereplő kislány, akinek kinyírták a családját. Bizarr...
Visszatérve a romantikára, teljesen igazad van. Nem attól lesz cuki egy pár, ha a lány alacsony, törékeny, de nyomi, a fiú meg magas, izmos, és menő. Az akadályok, amiken túlment a kapcsolatuk, meg a köztük lévő szeretet az ámulatba ejtő. Remélem érted. Most hirtelen ezek jutottak eszembe, talán később összegyűjtök még pár igazán romantikus könyvet. Én is várom amúgy a válaszokat, hátha írnak valamit.
14/L
Anna és a francia csók
Életem a szomszédban
Mindkettőben nagyon édes a fiú főszereplő, akiket szerintem bárki elfogadna pasijának😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!