Lányok! Ha van műkörmötök, vagy esetleg nincs de szép és hosszú, tennétek fel róla képet? Most nagyon rá álltam a körmökre és szeretnék is csináltatni =) 17/L
szia!
szerintem csináltass tök jó ha hosszú én a sajátomat növesztem folyamatosan és festem be .
a franciát nem nagyon szeretem mert bal kézzel nem könnyű megcsinálnom,mostanában egyszínű körömlakkal szoktam kifesteni és olyan 4-5 napig bírja.
oooo sajna nekem nincs lefényképezve.Francia végű zselés volt és gyümi darabok voltak beleépítve.Dinnye,eper narancs.És olyan volt mint egy gyümölcstál.És olyan király volt:D
jöövő héten tuti ilyt csináltatok...:D
Köszi hogy raktatok képet :)
Júúj de szépek :-)
Én még nem tudom milyet csináltassak =)
Az a baj, hogy a hegyes alapba extrém (Szerintem)
És hiába keresel mintákat hát.. pff.. még 1 szál rózsa is bele lesz építve, vagy 1 csokor xD Nagyon gáz nekem nem tettszenek. Én a helyedbe valami szép, egyszerű, szolid kis körömmatricát választanék, vagy pici strasszköveket, színes (legjobb a fekete) nonfi csík stb. Fantázia :) Az a lényeg hogy neked tettszen =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!