Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Honnan tudom, hogy jól nyomtam...

Honnan tudom, hogy jól nyomtam e ki a mitesszert vagy a pattanást? (Lent az én módszerem)

Figyelt kérdés
Elsőnek Dove szappannal arcot mosok jó meleg vízzel, utáa még meleg vízzel vagy 5 percig masszíromom, puhítom a böröm. ha pattanásom van...hát ennyi után neki is esek, ha kijött a genny és van, hogy a genyel kis fehér darabka utána még nyomom egy kicsit, hogy a vér is kijöjjön addig amig színtelen váladék nem jön ki. (ugy tudom, hogy azt már nem kéne nyomkodni) Ha mitesszerem van szintén arcmosás utána picit tapogatom majd neki esek vagy ha olyan akkor tűvel megszúrom amit arcszeszbe mártok, és kijön. Minden esetben kell, hogy vérezzen kinyomás után? vagy ha nem vérzik az annak a jele, hogy nem nyomtam ki rendesen? Ezek után arcradírozok, majd zárásként hideg vízzel mosok arcot és aloeverás gélt használok.
2017. máj. 20. 18:55
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem kell mindenképp vérezzen, szerintem jó a módszered. Csak annyi, hogy szerintem ne szúrd meg tűvel, azt csak a kozmetikusnak kéne.
2017. máj. 20. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Enből hegesedés lesz így
2017. máj. 20. 23:34
 3/9 A kérdező kommentje:
hogyan tudnám megelőzni a hegesedést?
2017. máj. 20. 23:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Szappnt ne hasznalj, attol eltomodnek a porusok. Nyomkodas utan hagyd beken a borodet, hozza se erj. Ilyenkor konnyen belemehetnek a szennyezodesek, plussz ha kremet/gelt kensz ra azok is bele mennek a porusokba, amik uj mitesszert eredmenyeznek. Ha szeretnel ra it hasznalni, akkor porusosszehuzo tonikot hasznalj. Par oraval kesobb hidratalhatod, miutan megnyugodott a borod, es osszehuzodtak a porusok. A tut en se ajanlom. Ha nem akar kijonni akkor hagyjad. Arcradirt maskor hasznalj, nyomkodasnal ne. Max elotte. Egyebkent akkor jo a technikad, es a nyomkodosrutinod, ha utana nem jonnek ki ujak. Ha jonnek, akkor valamit nem jol csinalsz
2017. máj. 21. 02:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Úgy nem lesz heges, hogy kozmetikushoz jársz vagy te magad kezeled, de megfelelően

A bőrt meg kell tisztítani ( ez ugye lemosó és tonik), enyhe bőrradírozás után fel kell puhítani ( gőz vagy erre szolgáló gél anyag)-ez kb 20-25 perc

Kinyomod óvatosan, tűre nincs szükség, ha a miteszer nem betokozódott fajta.

Utána fertőtlenítés, pórusösszehúzó es nyugtató krém

DE menj el inkább pár alkalommal kozmetikushoz ill ha komoly bőrproblémáid vannak, bőrgyógyászhoz is!

2017. máj. 21. 10:12
 6/9 A kérdező kommentje:

Nos, hát behegesedett...xd

néha van amikor nyoma se marad de ritkán előfordul, hogy heges sebes lesz. Sajnos az elmúlt időben nagyon sok pattanásom volt most csak mitesszer de múlnak, egyre kevesebbek, vizsont nagyon sok heges foltom van... napoztam meg udvaron kertészkedés közbe fog a nap és a hegek is bebarnultak nagy örmömre.

2017. máj. 21. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor ne ronts tovább a helyzeten és bízd szakemberre!
2017. máj. 21. 15:17
 8/9 A kérdező kommentje:
az lesz :) köszi, hogy írtatok :)
2017. máj. 21. 17:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát pattanás lett belőle, eszem amennyi látszik.. :D
2017. máj. 21. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!