Sürgős! Nagyon elnyomtam egy pattanást/mitesszert! Mit tegyek? (Lent. )
Figyelt kérdés
Volt az államon egy kis pattanás vagy mitesszer és elkezdtem nyomkodni, de nem jött kifelé ami benne volt...(értitek) Így addig-addig nyomkodtam míg teljesen véraláfutásos lett körülötte és egy hatalmas piros folt lett belőle, ami mostanra besebesedett..:S Nagyon csúnya és fáj is!! Arcszesszel kentem be, de eddig nem nagyon használt... Mit kenjek rá hogy elmúljon?:(2009. aug. 24. 20:43
1/3 anonim válasza:
Tegyél rá jeget, hátha csillapítja a gyulladást. Arcszeszt nem kéne, mert tele van illatanyaggal és még jobban irritálhatja. Ha megnyugodott és nem nedvedzik, bekenheted Neogranormonnal vagy babahintőporral. És légy türelmes, ez sajnos most nem két perc lesz...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors választ! Már be is kentem Neogranormonnal :D
2009. aug. 24. 22:20
3/3 anonim válasza:
ilyen nekem is volt már, de nem nyúltam utána hozzá, és pár nap múlva el is múlt..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!