Férfiak (nők)! Melyik frizura tetszik a legjobban? KÉPEKKEL!
Figyelt kérdés
- A HAJSZÍNT NE NÉZZÉTEK a képeken, mert most a hajhossz, a vágás a lényeg. Mindenki képzelje oda a kedvenc hajszínét, és cső!
- A hajfazont véleményezzétek, ATTÓL FÜGGETLENÜL HOGY A NŐ AKIN VAN, TETSZIK-E.
- Amúgy a rövidebb hajtól sorakoztattam fel a képeket a leghosszabb felé:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
Köszönöm a használható válaszokat!
2017. máj. 20. 15:59
21/26 anonim válasza:
1,2,4-es lány tetszik legjobban. Ja, hogy hajuk is van? Észre sem vettem:)
22/26 anonim válasza:
Az #1-es egyébként valóban különleges
A sok egyen-frizurás nő között ami manapság rohangál az utcán egy kis változatosság lenne. Bátor, vagány választás, de nem túlzó, ilyen frizurával el lehet menni egy konzervatívabb munkahelyre is, és mégis izgalmas
23/26 anonim válasza:
nekem az utolsó 3 tetszik, abszolút hosszúhaj párti vagyok
20/L
24/26 anonim válasza:
Nálam abszolút favorit a 6-os. Utána ami a legjobban tetszik a 4-es. Rövid hajat nem szeretem nőn, de ha választani kell akkor a 2-es nem rossz. Az 1-es és a 3-mas egyáltalán nem tetszik és a 7-es sem (ez már túl hosszú). Az 5-ös meg olyan nagyon átlagos, ezért az sem jön be. 24/F
25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Nagyon hasznos, meglepett igazából a preferálások eloszlása az egyes hajakra.
2017. máj. 20. 21:04
26/26 anonim válasza:
Nekem a 2.-től, a 6.-ig tetszenek. Az első szerintem már túl rövid, bár vannak olyan ismerőseim, akiknek hasonló frizurájuk van és nagyon jól néznek ki vele, de ettől függetlenül nekem nem kifejezetten tetszik. A 7. pedig már a túl hosszú kategória. Nekem mindig hosszú hajam volt, egyszer kb. a 4. képhez hasonló hosszúságúra kellett levágatnom és biztosan nevetségesen hangzik, de ki voltam tőle készülve, alig vártam, hogy megnőljön. Jelenleg az 5.-6. képhez hasonló hajam van, körülbelül ez az a kategória, amit magamnak el tudok képzelni, viszont másokon láttam már rövidebbet is és ezért írtam, hogy azok is tetszenek mert tényleg vannak, akiknek nagyon jól állnak, ezek a long bob fazonok most nagyon divatosak is. Egyébként pedig tudom, hogy azt írtad, hogy vonatkoztassunk el a nőktől, úgyhogy én megpróbáltam ennek megfelelően válaszolni, de azért ez egy frizura esetében tényleg elég nehéz, hiszen alapvetően az a lényeg, hogy a frizura és az arcforma, stílus összhangban legyen egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!