Nők, ti mit tesztek a bőrötökre borotválás után?
Figyelt kérdés
Főleg a nemiszerv borotválása után,de a láb,kar,hónaalj is érdekel.2017. máj. 18. 11:32
2/7 anonim válasza:
Semmit. Furdes kozben tusfurdovel bekenem, levorotvalom, es annyi. :D regebben probalkoztam bekenni, de mindig csipett minden krem.
4/7 anonim válasza:
Hónaljra semmit, lábakra testápolót.
Intim területről nem tudok nyilatkozni, mert gyantát használok.
5/7 anonim válasza:
Semmit. Régebben próbálkoztam körömvirágkrémmel, hintőporral, különböző bőrnyugtató kenceficékkel, de azt tapasztaltam, hogy az a legjobb, ha nem teszek rá semmit. Csak ritkán pirosodik be, pattog ki, általában semmi probléma nincsen vele.
6/7 Metionin válasza:
Lábra én intimre aloe vera gélt, hónaljra semmit.
7/7 anonim válasza:
puncikörnyékre aloe vera gél-t
mivel csak ez zavar magamon, máshol nem szedem le, illetve hónaljon igen, de ott nem igénylek külön ellátást
régen a lábamra,és amíg voltam olyan retardált, hogy borotváltam a karomat, addig havi 2-3 tubus testápoló elment... annyira száraz és érzékeny a bőröm, hogy nem éri meg szörtelenítenem, mert az összes módszer rossz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!