Hosszú hajú lányok és fiúk! Ti mit reagálnátok arra,
ha valaki mögétek settenkedne és levágná a hajatokat?
Figyelt kérdés
Srác vagyok, jelenleg növesztem a hajamat, derék a cél. Megfordult a fejemben, hogy én személy szerint hogyan reagálnék arra, ha pl.: az utcán állnék, kontyba lenne fogva a hajam, és egy idióta mögém lopózna és levágná a hajamat...
Ilyen helyzetben, amikor éreznétek, hogy "eltűnt a hajatok", utána megfordulnátok, és szembe találnátok magatokat azzal a kreténnel, ti mit tennétek?
Altalaban stresszhelyzetben leblokkolok sajna, de en szivem szerint megolnem :D de tenyleg. 4 eve novesztem a hajam, fenekig er, rengeteget es rengeteg mindennel apolom, nagy macera, de nekem megeri, szeretem, illik hozzam es masoknak is tetszik. Hogy jonne valaki ahhoz hogy levagja?! Jezus, belegondolni is rossz:D nem tudom egyebkent hogy ilyen helyzetben vihetne e valaki jogi utra az ugyet, de elgondolkodtato:D szinte mintha megcsonkitanak:(
2017. máj. 2. 16:16
2/11 anonim válasza:
Visszakézből akkorát adnék neki lány létemre, hogy neki meg foga nem maradna😂😂
2017. máj. 2. 16:42
3/11 anonim válasza:
Lenyomnám a torkán az ollót. Túl sok kárt nem tudna tenni a hajamban, mert egy mozdulattal nem lehet az egészet átvágni, de azért moderálja már magát. Normális ember nem kezd orvfodrászatba.
2017. máj. 2. 23:33
4/11 anonim válasza:
Többnyire mozgásban vagyok, nehéz dolga lenne az illetőnek.
2017. máj. 3. 02:27
5/11 anonim válasza:
Imádom a kreatív válaszolókat.
2017. máj. 3. 06:51
6/11 anonim válasza:
Olyat lekevernék neki kiesne a protkója :'D 15/L
2017. máj. 3. 13:43
7/11 anonim válasza:
Nekem heti szinten eszembe jutnak az ilyen hajterror dolgok :D Ha állok a zebránál vagy a pénztárnál, sokszor ugyan ezt képzelem, hogy mi lenne ha vki belevágna a fenékig érő hajamba. Az illetőt addig ütném, rúgnám amíg mozog. Lelkileg nagyon összetörnék, mert nagyon sok pénzt és időd fektettem abba, hogy most ilyen hosszú és egészséges legyen.
2017. máj. 4. 11:16
8/11 anonim válasza:
hallod, elképzeltem és sírok. :(
csúnya vicc, nagyon csúnya!!!!
gondolom, mire megfordulnék, már sehol se lenne az illető. nem tudom, mit tennék, nagyon lesokkolna. inkább a fél karom, vagy egyik fülem, szemem, akármim, csak a hajamat ne. semmit nem szeretek magamon azon kívül :/ még verekedni se lenne erőm szerintem. kötélnek mondjuk visszakérném, hadd lógassam má fel magam. :/
2017. máj. 15. 14:47
9/11 anonim válasza:
Hátta fordulnék és izomból olyan pörgőrúgást adnék neki... Felrepülne, és még a torrent sem szedné le az égről...
(szar poén, tudom)
2017. júl. 16. 00:30
10/11 anonim válasza:
Nekem fiú létemre seggig ér, de ha megpróbálnák levágni, akkor biztos, hogy kitekerném a nyakát. Egyébként nálam ez nem valószínű, mivel ált. előre dobom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!