Raszták! Ti ezt hogy reagálnátok le?
Van egy srác akivel kavargattunk.. ő csinálta meg az első tincsem.. kitaláltam, hogy meg akarom csináltatni az egész fejem..de a sráccal NAGYON elhidegültünk, bár javítani ő szokta..és ugye tök ingyen mindent. (másnak pénzért.) viszont nyárra gyűjtöttem volna annyi pénzt h. megcsináltassam vele. Viszont most jött vki aki megcsinálná nekem tök ingyen meg minden.. és mostanában.. de ami van tincsem abban van a srác hajából..
mit gondoltok erről? meg kéne kérdeznem, hogy neki nem gáz-e? vagy mi? :/
"és mostanában.. de ami van tincsem abban van a srác hajából.. "
Biztos én vagyok hülye, de bocsi, én ezt nem értem.
Mostanában csinálná a hajam.
A srác aki eredetileg csinálta az első tincsem adott a hajábol
Szerintem túl bonyolítod. Csináltasd meg a hajad , nem hiszem, hogy engedélyt kéne kérni, hogy bocsi benne van a tincsemben a hajad és a többit más készíti el :D
Viszont ha kész, tanuld meg hogy kell utána horgolni és akkor olyan gondod se lesz hogy ki javítsa. Vagy egyáltalán ne horgold úgy aztán semmi gond nincs vele :D (nekem rasztám van és mióta elkészült, mosáson kivül nem igen javítottam utána) de persze az nem mindenkinek jön be, viszont a horgolás se egy bonyolult művelet.
Végre egy normális válasz . :D
Végülis igen mert az én hajam.. de szeretek mindent túlbonyolítani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!