Rövid vagy tüsihajú, esetleg kopasz nők-lányok, megbántátok-e, hogy ilyen rövid lett a hajatok?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy tüsire nyíratkozom, kiváncsi vagyok, merész dolog-e ez?2017. máj. 17. 10:20
11/21 anonim válasza:
És a kislányoknál mit szóltok a tüsi hajhoz?
12/21 anonim válasza:
Mi újság, megtörtént a nyírás azóta? :)
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, már nagyon rövid a hajam.
2018. ápr. 9. 12:20
14/21 anonim válasza:
Mennyire? No és milyen érzés volt? :)
15/21 anonim válasza:
Én csak most tervezem hogy nagyon rövid lesz, talán tüsi. Most félhosszú.
46 N
16/21 anonim válasza:
15 ös, hosszú még a hajad, vagy már tüsi?
17/21 anonim válasza:
Nem bantam meg, sőt! A legjobb döntes volt hogy felnyirattam a hajam. Minden evszakban imadom, de most nyaron a legjobb! 1 centi felul, oldalt es hatul 1-2 millis. Szuper kenyelmes es baromi jol nez ki! :))
18/21 anonim válasza:
Utolsó, biztos vagyok benne, hogy nagyon jól néz ki, imádom az ilyen női "frizurát" 🙂 mikor nyírattad le, mekkorából?
19/21 anonim válasza:
Meg ev elejen, epp a leghidegebb idöben, de ez sem tartott vissza :D csak eloszor volt furcsa a hidegben, hogy nincs hajam :) hatközepig ert akkor, de soha többet nem akarom egy centit sem növeszteni :)
20/21 anonim válasza:
Tetszik ez a hozzáállás 🙂 de kár, hogy nem ismerlek 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!