Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarnáról szőkére?

Sötétbarnáról szőkére?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most először lenne befestve a hajam(természetesen nem itthon-hanem valamilyen szakembernél) és ilyen sötétebb barnából szeretném leszivatni.

Megpróbáljam,vagy először csak valami világosabb legyen,utána megint egy kicsit világosabb,stb.?

2017. máj. 14. 22:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Egyből festesd olyanra amire szeretnéd. A mai hajfestékek már inkább szebbé teszik a hajat (ha jó helyen csináltatod). Én nekem barnaból lett kb fehér, és egyáltalan nem szenvedte meg a hajam.
2017. máj. 14. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Természetesen nem otthon?

Még soha nem volt befestve, már beszólogatsz.

Elmondom neked, hogy a testvéremnek vállig érő szőke haja volt, és le akarta húzatni a tetejét, tudod, hogy ilyen balayage-os legyen. Belvárosi nagymenő fodrász megcsinálta neki tízezerért, 2 hét alatt besárgult és kikopott. Megcsináltam neki én itthon, és mindenki dicsérte a fejét, hogy milyen szép, visszament reklamálni? Azóta hamvas és nem kopik.

2017. máj. 14. 23:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Jaj,félreérted :D

Csak azért természetesen nem itthon,mert ugye egyátalán nem értek hozzá,és max. leégetném a hajam...

2017. máj. 15. 16:35
 4/8 A kérdező kommentje:

1-es!

Te hol csináltattad meg-mennyiért?

Fiú vagyok,rövidebb hajam van,de egy irányár érdekelne :D

2017. máj. 15. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Én kis városban lakom, te valószínű nem erre :D egyébként 10k-ért megcsinálta, igaz hogy nem az egész hajam hanem ombreszerűre, de nagyon szép lett
2017. máj. 15. 17:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Dunaújvárosi vagyok :/

Értem,tehot olyan 10k körüli az ár,amennyiért majd nekem valaki megcsinálná.

2017. máj. 15. 17:54
 7/8 A kérdező kommentje:
tehát*
2017. máj. 15. 17:54
 8/8 A kérdező kommentje:
És ha bemegyek mit mondjak?
2017. máj. 15. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!