Pattanásos arcra Teafaolaj vagy Citromfűolaj?
Értem és ezt hol rendeljem? Hol érdemes vagy melyik fajta? Mert gondolom ebből is van ilyen olyan fajta..
Vagy Patikában is lehet kapni?
Teafaolajat.
Minden drogériában, gyógynövényboltban is lehet kapni. Nem kell rendelni, nem nehéz beszerezni.
Nagyon szárít. És eléggé erős szaga is van. Úgyhogy nem mindennapi használatra van. Ha kijön egy-egy nagyobb pattanás arra jó, visszahúzódik tőle, leszárítja.
Szem környékére, nyálkahártyára tilos használni.
Rendben. Kipróbálom mindenféleképpen, hátha ez beválik!
Előtte Zineryt-et használtam, jó volt az is de azt javasolták 1 hétig használjam és most abba is hagytam.
Igazából annyira még sem volt jó, mert volt ahol meg maradt maga a patti helye, meg van hogy begyulladva jön ki.. Régóta szenvedek már ezzel, mások szerint annyira nem zavaró/csúnya.. de nekem elég annyi hogy magamnak nem vagyok olyan mint amit elvárnék. :(
Mondták már hogy ezt kinövöm, de hát nem hiszem ....nem tudom.. :/ Sok mindent ki próbáltam már, de egy se volt olyan hatékony mint amit szeretnénk. Ha már le is viszi a pattit akkor a helye sem maradjon meg.
Próbáltam már amúgy Szolit is. Ilyen Radírok olyan tonikok, miteszer eltávolítók.. fekete maszk, agyagos zöld szappan, fekete szappan.. stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!