S. O. S Hajszőkítés! Mennyi ideig kell rajta tartani? Nem pontos a használati utasítás.

A 12%-os oxi nagyon erős, én nem vállalnám be, én a sajátomat 9%-ossal szoktam csinálni és az is teljesen jól kiszőkíti sötétbarnáról :)
Pontos időt nem tudok, mert hajfüggő is, de ha melegszik azonnal mosd le, alufóliát semmiképp ne tegyél rá, mert az kockázatos, és úgy látod azt is hogy hol tart a szőkülés :)
De amúgy én ebben az esetben inkább a Syoss 13-0 ultra lightenert ajánlom, az is szép világosszőkét csinál a sötétbarnából (korábban próbáltam melírhoz, csak egész haj szőkítésére drága), és kevésbé roncsolja a hajat :)
De ha ragaszkodsz a 12%-os oxihoz akkor nagyon óvatosan, figyeld hogy szőkül -e, melegszik -e :)
Ha van olyan ismerősöd aki már szőkített otthon hajat akkor érdemes első alkalommal őt megkérni hogy segítsen mert akkor tuti nem megy félre semmi :)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!