Milyen krémet használjak a tetkomra ha kicsit fel van holyagosodva? :S
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 11:39
1/4 anonim válasza:
Hólyagosodva? Friss tetkó, vagy régebbi? Ha allergiás reakció, akkor pl. lorano nevű cucc (nekem az segített, azthiszem tabletta volt), egyébként kamillás krémeket javasolnak rá.
2/4 A kérdező kommentje:
1 hetes a tetkom... lehet h allergiás reakcio:S az nagy baj? el kell tüntetni?:S
2010. máj. 16. 12:06
3/4 anonim válasza:
Nem nagy, de visszatérő lehet. Nekem gyógyulás után (kb 1 hónap) indult be az allergiás reakció, ez abból állt, hogy kis hólyagok jöttek rá és viszketett. 2-3 napig szedtem a Lorano-t és totál elmúlt. Ez már vagy 7-8 éve volt, azóta talán kétszer jött ki.
4/4 anonim válasza:
La Riche Tatt Splatt
nem tudom hol jutsz hozzá. Én Roma fodrászkellékben láttam, de tetoválószalonban is biztos árulnak hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!