Szőrtelenítési problémák! Valaki segítsen!?
A lábamat mindig borotváltam, mert se az epilátort, se a gyantázást nem bírta, tele voltam piros foltokkal és szőrbenövésekkel. Most pedig ugyanez előjött a borotvától is! Nem gagyi eldobhatósat használok, lecseréltem a fejet is, hogy hátha már nem elég éles, de semmivel sem lett jobb, pedig ezt a fajta borotvát használom évek óta. Használok bőrradírt is, de benőttek a szőrszálak és állandóan viszket a lábam, már megőrülök tőle. Egyrészt ezzel se tudok mit kezdeni, másrészt mivel szőrtelenítsek a későbbiekben? Most tele vagyok sebekkel, nyilván várom, hogy meggyógyuljon, illetve ne viszkessen, de szőrös lábat nem akarok...
25/n
Érzékeny a bőröd.
Beszoktad kenni utána testápolóval? Használhatsz borotva habot is. És ha nem 3 pengéjű borotvát használsz, akkor mindenképp olyat vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!