Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítési problémák!...

Szőrtelenítési problémák! Valaki segítsen!?

Figyelt kérdés

A lábamat mindig borotváltam, mert se az epilátort, se a gyantázást nem bírta, tele voltam piros foltokkal és szőrbenövésekkel. Most pedig ugyanez előjött a borotvától is! Nem gagyi eldobhatósat használok, lecseréltem a fejet is, hogy hátha már nem elég éles, de semmivel sem lett jobb, pedig ezt a fajta borotvát használom évek óta. Használok bőrradírt is, de benőttek a szőrszálak és állandóan viszket a lábam, már megőrülök tőle. Egyrészt ezzel se tudok mit kezdeni, másrészt mivel szőrtelenítsek a későbbiekben? Most tele vagyok sebekkel, nyilván várom, hogy meggyógyuljon, illetve ne viszkessen, de szőrös lábat nem akarok...

25/n

2017. máj. 10. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Érzékeny a bőröd.

Beszoktad kenni utána testápolóval? Használhatsz borotva habot is. És ha nem 3 pengéjű borotvát használsz, akkor mindenképp olyat vegyél.

2017. máj. 10. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Szoktam kenni, eddig nem is volt gondom. :( 5 pengés a borotvám.
2017. máj. 10. 15:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor lehet most az a gond hogy benőttek a szőrszálak. Várd meg míg meggyógyulnak és utána borotváld le. Valószínű akkor az nem tesz jót hogy az amúgyis gyulladt szőrtüszöket borotválod.
2017. máj. 11. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!