Kerek archoz (talán picit szögletes) milyen frufru illik? (Képpel)
Kerek az arcom, esetleg kicsit szögletes, így tudnám besorolni. A homlokom nem alacsony, viszont túl magasnak sem mondanám.
Az arccsontom, (pont a szemem alatt) a legszélesebb része az arcomnak.
Ha MINDENKÉPPszeretnék frufrut, az alábbiak közül melyik állna jól, jobban?
(Oldalfrufrut nem szeretnék semmiképp)
1. Nem olyan tömött frufru, a szélén pedig hosszabb :
2.Itt is a két széle hosszabb, viszont ez már tömöttebb:
3. Itt csak sima, egyenes:
4. Itt pedig egyenes és lazább:
Nagyon szépen megköszönöm a válaszokat! ^^
A 4es nez ki legjobban de eloben eselytelen hogy igy alljon. Tobbszor probaltam de undoritoan ritkanak nezett ki.
A 2. volt sokaig nekem es imadtam. Hiaba mondjak hogy nem all jol a kerek archoz a frufru, en oda voltam erte.
A tobbi fazont is kiprobaltam de iszonyu bena volt. Fenykepen pedig egyenesen tragikusan nezett ki. Mondjuk megjegyegyeznem, hogy fenykepen mindegyik frufru kerekitette a fejemet, eloben oke volt. Aztan meguntam hogy minden kepen ugy nezek ki mint akinek valami sisak van a fejen es azota nincs frufrum:D most nem is igazan divat, de par ev mulva biztos megint az lesz.
Köszönöm szépen a válaszokat! :))
Valószínűleg olyasmi lesz, viszont az a szélén hosszabb és egyenes az alja, nem pedig tépett. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!