Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kenjem be a hátam az...

Hogy kenjem be a hátam az önbarnítóval?

Figyelt kérdés
Nem tudok segitseget kerni.

2017. máj. 9. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig jobb lesz, ha megkérsz valakit, az a biztosabb, hogy egyenletesen el legyen oszlatva az önbarnító. Ha elég ügyes vagy, akkor biztos magadnak is meg tudod csinálni, a lényeg az egyenletesség, bár én kifejezetten gyűlölöm az önbarnítókat. Eddig sajnos nem sikerült találnom egy olyat sem, ami ne sárgán fogna.
2017. máj. 9. 16:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Megprobaltam magamnak, szerintem sikerult eleg hajlekony vagyok. De ugyis leirom az eredmenyt :D
2017. máj. 9. 16:12
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is amiatt féltem az önbarnítótól, hogy nehogy sárga vagy foltos legyek; de kénytelen voltam rászánni magam, mert a színes tetkóm miatt nem szolizhatok :/

Addig gugliztam, amíg találtam egy oldalt, ahol több terméket is tesztelt a csajszi. Megrendeltem az általa legjobbnak véltet (közép árkategória) és imádom. Csodaszép természetes színt ad, nem sárgít, és nem foltosan kopik hanem halványul mint a szoli.

Kedves első, szerintem próbáld ki :)

Én hipó fehér vagyok, és csodás színem lett. Ja, és ennek a márkának a termékét lehet arcra is, nem kell ahhoz külön venni :)

Termék neve: Uriage bariésun önbarnító spray

2017. máj. 9. 20:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Köszi kedves utolsó, szerintem beruházok. :)
2017. máj. 9. 20:50
 5/7 A kérdező kommentje:
sziasztok, köszi a választ és a terméket. Én most a Lidlben vettem Cien önbarnító habot. Nekem nagyon bevált, egyenletes az egész testemen, és nem sárga. Nagyon meg vagyok elégedve vele, ezt is lehet arcra. Mindenkinek csak ajánlani tudom (mint a többi Cien termék java részét), persze előtte bőrradírozás :)
2017. máj. 9. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:

teddy henger?

Nem röhög. Festékboltban lehet kapni, teljesen puha, hosszú a nyele, pár száz forint

2017. máj. 10. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:

ma 08:14

Most jót nevettem :) Az sztem nagyon sokat felszívna a krémből :/ :)

2017. máj. 10. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!