Raszták raszta készítők! Raszta készítésekor muszáj a tövéig horgolni?
Figyelt kérdés
Szeretnék raszta hajat. Mindenképpen teljesen a tövéig kell horgolni a tincseket ? Vagy lehet 1-2 centit horgolatlanul hagyni a haj tövénél ?2017. máj. 7. 21:38
2/4 anonim válasza:
Úgy csináld ahogyan neked tetszik. Szerintem tökmind1 hogy csinálod/csináltatod . Szerintem amikor tövig be van horgolva akkor az nekem mindog tök fájdalmasan nézett másokon meg olyan volt mintha ki akarna szakadni, de persze nem tudom én sosem horgoltam.
3/4 anonim válasza:
Na ez elég érthetetlenre sikeredett :7
4/4 anonim válasza:
Attól függ mit ker az illető:) az elején nem szerencsés teljesen a toveig horgolni,mert nem fogja bírni a fejbor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!