Mit rontok el epilalas kozben?
hát én 3naponta epilálok, van mikor minden másnap.
azért nőnek ki mindig hamar, mert a nagyonpici szőrszálakat nem tudja kiszedni. egyszer hagyd, hogy "összenőjjön" és úgy egyben leszeded az egészet, csak ezzel az a baj, hogy a hosszú szőrszál még fájdalmasabb..
deha hetente epilálod, hamar beleszoksz, és már alig fog fájni..
én megkérdeztem a kozmetikusomat hogy miért van ez,meg 2nap után nem is sima,mondom ilyen gyorsan nő?? és azt mondta hogy azért van mert az epillátor sok szőrszálat beletép a bőrödbe pont a tövénél.kb mintha borotválnád. :S
az a durva h már vagy 4éve epilálom a lábam és ugye egyre jobban ezt veszem észre hogy rá 2 napra már nem olyan sima.Nekem Braun van,aztán vettünk egy vadiúj fehér rózsaszín Philipset nahát az 1etlen szálat sem tép ki...szóval marad a Braun és ezekszerint nagyon jó gép,mégis nekem is ez van sajna.marad a gyanta!=pénzkidobás mivel 2db epilátorom is van :@ :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!