Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A long bob-ot könnyű kezelni?...

A long bob-ot könnyű kezelni? Össze lehet gumizni?

Figyelt kérdés
Nem bántátok meg, hogy ilyenre vágattátok?

2017. ápr. 29. 09:01
 1/3 anonim válasza:
Szia! Nekem jelenleg long-bob hajam van, csak azóta nőtt. Mikor még rövid volt jól nézett ki, viszont ahogy nőtt szerintem egyre hülyébben nézett ki. Én a hajam hátsó részét nem tudtam felgumizni csak odacsatoltam. Nekem nem nehéz kezelni hetente kétszer megmosom (vasárnap és szerdán) és mindig kiengedem, nem zsíros vagy nem tűnik ápolatlannak
2017. ápr. 29. 13:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár hétig könnyű volt kezelni aztán ahogy nőtt egy kicsit is, már csak a baj volt vele. Akárhogy vasaltam állandóan kifelé állt, összegumizni nem tudtam, de kiengedve se állt úgy ahogy kéne.

Imádom ezt a fazont, csak en nem tudom karbantartani.

Ettől függetlenül neked lehet menni fog :)

2017. máj. 1. 20:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2017. máj. 1. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!