Szokitett nagyon száraz hajra tippek?
Amikor fésulkodom,letornek a hajszálaim ahol ugye meg van torve, az fesulkodésnél leszakad általában 10 db /fesulkodés. Nagyon száraz emelezt még vizesen is száraz haj érzete van. Olaj pakolást mindig rakok rá hajmosás elott: oliva, ricinus,szolomag vagy tokmag olajat. Sampon és balzsam aussie, utána pantene pro v hajvégápolo olaj, és igyekszem nem száritani vagy minimálisan, ja és napi 6db revalid kapszula! (Azt irták rá sos esetén annyit kell szedni)
Mégis mit tehetnék még hogy életet lehelljek a hajamba és ne torjon? Olaplex? Gondoltam arra, hogy átfestetem a stylebarba ha kicsit jobb állapotban van,veszek otthonra olaplexet és kevin murphy sampont, balzsamot, olajat.
Normális tippeket szeretnek ami tényleg bevállik nem azt h az avobos 800 ftos olaj bevállt és jo :D
Elore is koszonom!
Mégegy kérdés: ha fésulkodés kozben torik, ugye nem fog toben egyszer csak letorni az egész?
Nem fog tőben törni,ne aggódj!
A keratin tartalmú pakolásokat tudom ajánlani,azok kifejezetten erre valóak,emelett igyál sok vizet.Fésülködéshez pedig van ilyen sündisznófésű,ami keratinba van áztatva,sokkal könnyebben fésüli ki a hajat és nem húzza.Saját tapasztalat.Vagy használj kifésülősprayt.
Barátnőm túlszőkítette a haját,és konkrétan majdnem hogy ki tudta szedni a haját,és akkor a fodrásza ajánlotta a keratinos hajszerkezet építést.Életre kelt a haja,szó szerint.Keresd fel a fodrászod és kérdezősködj felőle,ha gondolod.Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!