IPL otthoni epilátorról szeretnék kérdezni?
Igen, leborotválod a testrészt, aztán megvillogtatod a kütyüvel. Csak világos bőr / sötét szőr esetén működik rendesen.
Egy gép, egy kúrát bír ki, így kalkulálj.
/ha ezeket a 100 körülieket nézegeted/
A villanófény érzékeli valahogy a sötétebb pigmenteket és a sötétebb pigmentek magukhoz vonzzák a villanófényt, azokon keresztül jut le a szőrtüszőhöz, ahol kifejti a hatását, vagyis elpusztítja a szőrt. Ezért működnek sötét szőr és világos bőr esetén a legjobban.
A másik, hogy a szőr egy része van csupán növekvő fázisban, a többi szunnyad és időként előbukkan. Ezért van szükség több kezelésre, hogy mindig lekezeld azokat, amik éppen "felébrednek" és így mindegyiket kiírtsd a végére.
A borotválásra azért van szükség, mert meg kell nőnie a szőrnek egy kicsit ahhoz, hogy a villanófény érzékelje és le tudjon jutni rajta keresztül a szőrhöz. De amit én használok, ott 2-3 napot kell várni a borotválás és a kezelés között.
Miután lekezelted a szőrt, az 2 hét-10 nap múlva kihullik, de közben lehet borotválni.
Én már megcsináltam a teljes kezelést a Silk'n Glide modellel és nálam ez vált be, úgyhogy ezt ajánlom. Bár nem ismeretem ezt a márkát, de elég bizalomgerjesztő volt, hogy adtak 3 hónapot arra, hogy kipróbáljam. Elég korrekt dolog. A többi márka is lehet, hogy jó, azokról nem tudok nyilatkozni.
3-as vagyok.
Nem lehet napozni, mert megéghet a bőröd. Amit én használok, lehet használni napozás után is, de úgy nem ugyanolyan hatékony. Úgyhogy inkább hanyagold a szolit (amúgy sem tesz jót a bőrnek), vagy halaszd el a kezeléseket kicsit.
Nekem Silk'n Glide 300.000 villanásos gépem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!