Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Valaki tud segíteni?

SOS! Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Alapból sötétbarna hajam van,viszont azt befestettem vörösre,ilyen sötétebbre,tetszett is,2-3 hónapig így volt,aztán meguntam,akartam bele valami újat.Eszembe jutott az ombre haj,viszont voltam olyan hülye,hogy itthon csináltam meg,magamnak,0 fodrászi tudással,így nincs semmi átmenet az ombréban,plusz a szín is nagyon nagyon sárgás lett.Most szeretném az egészet visszafestetni sötétbarnára,valahogy lehetséges ez?Ha rákenek egy sima sötétbarna bolti festéket,le fogja dobni a szőkített hajam?Valaki tapasztalat?

2017. ápr. 24. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el fodrászhoz.
2017. ápr. 24. 21:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Le fogja dobni, de szerintem is fordulj hozzáértőhöz
2017. ápr. 24. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Volt ombrém megutáltam, mert a jó ég tudja miért, de azt a szép hamvasságot soha nem értem már el, mint amit a fodrász festett. Megkértem az anyukámat, hogy a Palette N2-es sötétbarnájával fesse be a hajamat tőtől. Nyílván a sokadik hajmosás után a szőke rész világosabb lett, mint a hajam töve. Úgy vagyok vele, hogy havi szinten inkább befestem már magamnak itthon, de ilyen macerás hajat, mint az ombre soha többet. Azóta van egy szép nagyon erős barna, már-már fekete hajam és imádom. :)

Most a hab állagú hajfestékre váltottam, feketés barna árnyalatban, persze nem elég csak a tövét festeni a hajamnak.

Én akkoriban sajnáltam a kb. fenékig érő hajamnak levágatni a szőke részét, de ha te bevállalós vagy ez is lehet egy megoldás.

2017. ápr. 24. 21:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!