Lehet emiatt vannak fekete pottyok az orromon? Es mit tehetnek ellene?
Egesz osszel tudogyulladasom volt vagy 3 fele antibiotikummal kezeltek, aztan telen atcsapott arcureggyulladasba, kb. 5 honapig tartott. Mivel gyakorlatilag kb 2 nap alatt elment egy 100-as papirzsepi, igy mikor elfogyott mar wc papirt hasznaltam orrfujasra, es vegul ez allandosult. Tegnap feltunt, hogy tele van az orrom fekete pottyokkel, es az orrom korul is valamint a homlokomnal (jo ez mar nem lehet a wc papirtol, amugy ujrahasznositottat hasznalok,tehat sargat).
Irtak itt mar masoknak, hogy arctisztito keszulok (vettem), garnier pure micellas viz (vettem), arckremek, borradir, mindent kiprobaltam mar. De nem javul semmit! :O :( Valaki irta a melyhamlasztast,de az nem tudom mi es otthon, hogy kell megcsinalni. Kozemetikushoz azert nem szeretnek menni, mert nincs ra penzem hosszutavon es lehet maskor is kijon,ha most. Az se megoldas, hogy ellesem tole, mint a szemoldokszedest, mert egyreszt nem mondja meg mit hasznal, masreszt altalaban olyanokat szokott regebben ram kenni, amit csak kozmetikus tud venni, stb.
HELP! :( Nagyon brutalisan nez ki szerintem...
Én komolyan fogom a fejem hoigy az emberek azt se tudják mik vannak a testükön. "Fekete pöttyök" basszus. Atya ég.
És te komolyan azt hiszed az újrahasznosított wc papírtól van? Édes istenem. Otthon ha elkezded nyomogatni magad akkor tiszta kézzel.. De én inkább elmennék kozmetikushoz mert ő tudja rendesen lekezelni, nem 20 ezer ft-ba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!