Lány létemre fekete szőr az államon! Mit tehetnék? (2kérdés)
1.) Nagyon szőrös típus vagyok, de egyszerre csak ezt az egy kérdést teszem fel... Tehát az állam tiszta szőr, de szerencsére nem az egész fekete, hanem a legtöbb része szőke. inkább csak a szálak vége fekete, meg egy pár teljesen. Mit tehetnék ellen? Gondoltam szőkítésre, de nem merek elmenni kozmetikushoz, félek a szégyentől... + amúgy is ha kiszőkítem az amúgy is szőke szálakat, akkor az már fehér lesz?? :D Gyantázni meg nem merem...
2.) Elmennék kozmetikushoz egy súlyos problémám miatt...Borotválom a hasam, a lábam, a karom, és szinte mindenhol... Ha odaállítok egy gyantázásra, az mennyire ciki? Fekete, vastag szőrös hassal, lábbal és kézzel odaállítani... Tudom hogy ez a dolga, de kellemetlenségek elkerülése végett nem lehet valamit itthon kezdeni? Vagy érdemes lenne oda elmennem? Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem valamiért ez a kérdés fake-nek tűnik.
Ha ezzel poénkodsz, akkor szégyelld magad. Nagyon sok nő van, aki hasonló problémákkal küzd, hormonproblémákkal, stb, amikről nem tehet. Az hogy csupasz meztelencsiga férfiak és nők kinézete a normális a mai világban, és ha te nem úgy nézel ki, akkor meg szégyenkezned kell és kussban ülni otthon a négy fal közt, mert te nem vagy olyan szép és tökéletesek mint ők? Akkor aki csúnya, és eltér az átlagtól az húzza le magát, vagy mi?
A kozmetikusnak ez a dolga. Ezt tanulta, és akármennyire hihetetlen, de ezt csinálja a nap mint nap. Ha tényleg szégyelled, amit egyébként hülyeségnek tartok, akkor vegyél hideggyantát és csináld magadnak avgy szedd ki csipesszel. Az a kozmetikus, amelyik röhög a másik nyomorán ha szőrös és nő létére térdig érő szakálla van, az meg dobja ki az okj-s szakképesítési bizonyítványát az ablakon, mert egy szakember nem csinálhat ilyet.
Ha a kérdést mégis komolyan
gondoltad akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!