Lanyok! Szerintetek az jol nez ki ha valakinek olyan hosszu a szemöldöke (kifelé) hogy belóg a szemüvegének a szára alá?
#1 vagyok, mire érted, hogy az is? miért, még mi?
amúgy nincs olyan a külsőt illetően, hogy szép vagy ronda, mert mindenkinek más tetszik.
pont a napokban volt fent itt egy kérdés, nézd meg, tanulságos:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
En azzal tisztábal vagyok h mindenkinek mas tetszik de volt egy olyan időszak amikor a hajamat bizgereltem mindig h igy jo vagy ugy jo amelyik nekem tetszett amiatt kinéztek meg hasonlók csak most meg lepődtem hogy ez a szemöldök nekem is tetszik meg másoknak is
Ja am ez hasonloan van a lányokkal is h aki másnak tetszik az nekem is de aki nekem tetszik azt más lefujozza
örülj neki, könnyebb lesz majd barátnőt szerezned, ha neked nem csak a klasszikus szépségű lányok jönnek be, akikre a többi fiú hajt (hány éves vagy amúgy?)
a tinik többsége, de még a 20-onévesek is mindig az aktuális divatot majmolják, de ez nem azt jelenti, hogy csak az lehet jó.
Ne legyél se extrém, se igénytelen, és baj nem lehet.
Meg kicsi önbizalom kell még, de az majd megjön. De inkább szerény félszeg srác legyél, mint beképzelt majom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!