Fiúk ti ránéztek egy olyan lányra akinek nincs kiszedve a szemöldöke?
Figyelt kérdés
válaszhoz kort is köszi2015. jún. 22. 16:50
1/10 anonim válasza:
Megkérdeznem tole, hogy van a szemoldokod? Latom, jol. :D
Szedje ki szepen, ne legyen igenytelen!
2/10 anonim válasza:
Van, akinek naturálisan csodaszép ívű és nem bozontos.
De már ez is igény... komolyan mondom, mintha meleg pasikat akarnánk felszedni.
3/10 anonim válasza:
Barátnőm soha nem szedi a szemöldökét ki. Bár nincs is rá szüksége, mert nincs összenőve, és nem Kiszel Tünde szemöldök. Én ennek ellenére, hogy nem szedi a szemöldökét, nagyon szerelmes vagyok..szóval..
24/F
4/10 anonim válasza:
Hogy ne néznék. Mondjuk azért ne legyen olyan bozontja, mint Brezsnyevnek, meg ne érjen össze. Azt hiszem, ez elvárható.
f18
5/10 anonim válasza:
mi? ennek a kerdesnek mi ertelme? en pont, hogy a rajzolt szemöldökűekre nem nézek, az vmi undorító
6/10 anonim válasza:
Utolsó, a rajzolt szemöldök és a szedett szemöldök két teljesen más dolog, de nem baj
7/10 anonim válasza:
Van olyan lány, akinek olyan szépen áll a természetes erős szemöldöke, hogy sajnálnám is, ha kiszedné. Én inkább azt nem szeretem, amikor valakinek szinte már nincs is.
8/10 anonim válasza:
Röhögni fogsz, de én egyenesen vonzónak találom az erős szemöldököt. Nem tudom, miért.
9/10 anonim válasza:
nem baj, ha erős szemöldökű, nekem nagyon tetszik, de nem árt, ha meg van igazítva.
10/10 anonim válasza:
Persze. Másképp honnan a bánatból tudnám, hogy nincs kiszedve a szemöldöke?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!