Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány lépés és mennyi pénz...

Hány lépés és mennyi pénz lenne körülbelül?

Figyelt kérdés

Hány fázisban tudnám ezt egy fodrásszal megcsináltatni, és körülbelül mennyibe kerülne?

Ebből: [link]

Valami hasonló, fehéres-szőkét: [link]

[link]

2017. ápr. 16. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva soha nem fog ez sikerülni. A sötét haj tele van vörös-sárga pigmentekkel és a szőkítés során nem fog eltűnni és mindig elő fog jönni. Másrészt a hajad is rá fog menni a szőkítésre, még ha a legkíméletesebb módon teszitek.

Másrészt lehet ilyet akarsz, de nem biztos, hogy jól is fog állni. Ezt leginkább alapból világosabb hajból lehet kihozni.

Az ára szerintem minimum egy vagyon. A szőkítés nem olcsó mulatság, de függ a hajhosszodtól is. Először inkább egy 7-8-as mélységű szőkével próbálkozz, ha nagyon világosabbat szeretnél.

2017. ápr. 16. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Őszintén fogalmam sincs, de gyönyörű a hajad.

Jó persze, nem akarlak lebeszélni, mert attól, hogy sokaknak nagyon tetszik, te még lehet, hogy nem szereted és váltanál. (Ilyenek vagyunk :D)

2017. ápr. 16. 16:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kösöznöm a válaszokat! :)
2017. ápr. 16. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 4 fazisban. Eloszor lenne egy csunya sarga egy jobb helyen minimum 12 ezer egy teljes haj szokites. 2. Alkalommal mr lenne gy vilagosabb sargas szokes. 3. Mar szoke lenne . 4. Alkalommal meg ilyen feheres szokes. Kb sztem minden szivatas kozott kellene varni egy 2 honapot. Kerj hozza olaplexet. Bar nagyon nagyon meg fogja viselni a hajadat . szoval szerintem osszesen olyan 60 ezerre jonne ki kb. Kis falusi fodraszatban talan 16ezer korul? Es egy nagyon jo szalonban a 4 alkalom 90-100 ezer korul ( szerintem) :D mert mar eleg sok helyen voltam
2017. ápr. 16. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!