Mi ez az arcomon? Hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
Két hete elkezdett nőni egy pattanás szerű valami a halántékomon, de nem pattanás, nem lehet kinyomni, kb. egy kukoricaszem nagyságú piros "izé" :D2010. máj. 13. 18:11
1/8 anonim válasza:
Bagócslégy megcsípett, lerakta a petéit, kikelnek hamarosan.
Guszta!
2/8 A kérdező kommentje:
:D
Nem csípett meg semmi.
2010. máj. 13. 18:16
4/8 anonim válasza:
Bagócslégy :D
ti készek vagytok ...
amúgy bocs az offért ..fogalmam sincs mi lehet...ha növekszik,,vagy megváltozik akk megnj vele bőrgyógyászhoz
5/8 anonim válasza:
OMG, ugye az a légy csak kitaláció, ugye nem létezik ilyen? Basszus tiszta félelmetesss!
Kérdező pont fél perce adta ki ezt a képet amikor én valami másra kerestem rá:
Nem ilyesmi? Mert akkor tessék bőrgyógyászhoz fordulni vele szerintem.
6/8 anonim válasza:
Na a f.szom a hülye legyetekbe:
Most megint hetekig pánikrohamaim lesznek!!!! KÖszönöm szépen!!!!! :@
bocs az offért.
7/8 anonim válasza:
Ez valóban pattanás,sajnos van olyan,hogy nem gyűlik ki ezért nem látod,csak érzed,hogy dudor meg fájdalom.A szokásos módon ecseteld,de ne nyúlj hozzá,ne piszkáld.Csak szárítsd és ápold,el fog múlni.
8/8 anonim válasza:
nesztek...:D http://www.youtube.com/watch?v=23eimVLAQ2c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!