Volt 1 éve egy anyajegy eltávolitásom az arcomon és csúnya heg maradt utána. Hogy tüntessem el?
Szia! Sztem menj el egy plasztikai sebészhez, ő biztos tud ebben segíteni, vagy lehet, hogy bőrgyógyász is elég.
Amúgy mennyire durva a heg? Mert nekem 2 hét múlva lesz anyajegy eltávolítás szintén az arcomról. Amúgy parázok is rendesen...
Hát a heg nézőpont kérdése hogy mennyire durva...kb.gombostűfej méretű,de mivel besüpped, kb.fél mm, eléggé elüt a környező bőrterülettől.Ha rakok rá sminket akkor kevésbé tűnik fel,de engem nagyon zavar hogy ott van és ha úgy esik rá a fény,akkor látszik hogy ott belevágtak a bőrömbe...eddig vártam hátha eltűnik de nem. egyébként a műtéttől ne félj,nem fáj,kapz egy szurit aztán annyi. Hamar megvan. Meg lehet hogy te olyan szerencsés leszel hogy tök szépen be fog gyógyulni,nem fog látszani...ezt nem lehet előre tudni.
Csak elég bosszantó hogy azért végeztettem a műtétet hogy ne legyen semmi csúnyaság az arcomon,erre tessék,a heggel szenvedek ...majdnem ugyanott vagyok :(
Igaz,igaz...bár nekem nem azért szedték le mert elrákosodott hanem mert feltűnő volt.szóval inkább esztétikai volt a dolog. Csak tudod az ember mindig többet meg jobbat akar mint ami van...:(
De azért ha tud vki egy módszert,amivel csökkenteni lehetne a heget,szivesen venném!
Nem,szikével kivágták. Nekem ingyen volt,mert állami kórházba mentem,de plasztikai sebész csinálta,akit a bőrgyógyászom ajánlott...
Neked 1 db volt 60 ezer?? Nem semmi.Hol vették le?
Nekem október elején szedtek le egy anyajegyet a hátamról és a mai napig nem tűnt el a heg,sőt űgy nézek ki mint akit egyszer leszúrtak.Plasztikai sebész kb 120 ezerért eltüntet a nagy heget,hogy csak egy pici vonal maradjon,nem tudom,hogy érdemes-e alávetnem magam neki.
Nyáron erős alapozóval szoktam bekenni ami eltünteti nagyjából....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!