Szerintetek érdemes lenne egy olyan lánynak, aki folyton copfban hordja a haját, egészen kicsire levágatnia? (kép)
szia:)
hááát nehéz kérdés...nagyon gondold meg, mert nem kevés idő mire újra megnő (vagy nem tudom mennyire nő gyorsan a hajad), és ha annyira kevés hajad van, akkor nem-e látszódna röviden is...
szerintem is pl. így neten érdemes lenne pár fodrászt megkérdezni, illetve ha van fodrászod, akkor tőle, mert ő jobban látná...és olyantól persze, aki megbízható és nem irigy:)
amúgy vannak ma már megoldások a kevés hajra, dúsítás ilyesmi:)
sok sikert:)
én biztos hogy nem vágatnám le olyan rövidre. ha kevésnek tűnik, használj dúsító sampont, túrj bele. ésha nagyon hosszú, akkor vágasd le kb. váll alá érőre. mert sztem rövidebben többnek látszik.
én tuti megbánnám ha levágatnám.
barátnőmnek is hosszú haja volt és kevés..levágatta, de nagyon megbáánta. és nagyon lassan nől neki vissza mostis váll alá ér neki kicsivel pedig elég régen vágatta le. :S de mondjuk erre a mindennapos hajvasalás is rátesz neki. :S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!