Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem tartós hajszínezőket...

Nem tartós hajszínezőket tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
Szeretém beszínezni a a középbarna színű hajamat valami vörös árnyalatúra, de olyannal, ami 6-8 hajmosás után kijön... Mit tudtok nekem ajánlani, ami árban és minőségben is megfelelő? :)
2017. ápr. 12. 20:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Én Crazy colort használok de van még manic panic, directions, viszont ezekből nem fogsz ilyen rezes természetes vöröset találni csak élénket.
2017. ápr. 13. 06:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Most nagyon népszerű a L'Oreal Colorista washout hajszínező, direkt vannak sötètebb (bordós, lilás, zöld) árnyalatok is sötétebb hajra. Én még nem használtam, csak a neten láttam (videók is vannak szerintem nézz meg párat) és nagyon szép színekben lehet kapni. Sajnos nekem nagyon sötét sötétbarna hajam van úgyhogy szerintem nem is fogom kipróbálni mert nem hinném, hogy létezik színező, ami megfogja.
2017. ápr. 13. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!