RandomgirlLOL kérdése:
Tudnátok jó hajszínezőket ajánlani? Olyan kéne, ami nagyon hamar kikopik, vagy például 20-nál több hajmosást bír.
Figyelt kérdés
Igazából nem vagyok annyira jártas ebben a témában. Hallottam arról, hogy néhány hajszínező kb. 3-4 hajmosás után kijön, de a "rendes" színezők bírnak 28 mosást is. Így van?
Lehetőleg sok árnyalat közül lehessen választani az egyes termékek esetében. :)
2013. ápr. 17. 14:36
1/6 anonim válasza:
Palette Color Shampoo elég jó, de teljesen 100%osan ez sem kopik ki, megmarad valamennyire. Ez a drogéria. A másik választási lehetőség a fodrászkellékes, ami biztosan ki fog kopni, de kevesebb ideig bírja - konzultálj az ottani szakemberrel mindenképp.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Kallosban már voltam, volt egy fajta hajszínező, ami csak pár hajmosást bír ki, de csak 5 szín volt, a legeslegrondábbak (neon sárga, fűzöld, hupikék, neonrózsaszín meg a vörös... utóbbi egész tűrhető volt).
2013. ápr. 17. 19:13
3/6 anonim válasza:
Én sokáig olcsóbb színezőket használtam, de most átálltam a L'Oreal Castingra, szerintem nagyon jó. Sok árnyalat van, nekem a mostani nagyon tetszik, pedig már régóta keresgéltem, de ritkán lett az az eredmény, amit vártam volna, úgyhogy én személy szerint ajánlom :)
4/6 anonim válasza:
Fodrászkellékesben találsz olyan hajszínezőt, ami tényleg pár mosás után teljesen kimosódik a hajadból. Kérdezz rá a boltban, biztos tudnak majd mit ajánlani.
A 28 mosásossal vigyázz; én a Palette Color Shampooját használom, és nem jön ki a hajadból. Ugyanúgy megfogja, mint egy rendes festék, legalábbis én így tapasztalom, és akiket eddig hallottam, mind így voltak vele. Persze lehet, hogy ha eredeti hajszínre csinálod, más lesz az eredmény.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Egyébként, utolsó válaszoló, lehet, hogy azért fogta be jobban, mert a hajvégeid töredezettek és nyíltak voltak, a festék meg beépült a hajadba. ;)
2013. ápr. 22. 13:36
6/6 anonim válasza:
igen, ez valószínűleg így történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!