Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném befesteni szőkével...

Szeretném befesteni szőkével a hajam allját, de van egy gondom. (? )

Figyelt kérdés

Na szoval hogy azt írja a használati u., hogy csak 16 éven felüliek használhatják. Én pedig csak 13 éves vagyok. De már nagyon szeretném hogy be legyen festve. Szabad használnom?

A második kérdésem pedig: bele van írva a használatu u.-ba, hogy el kell végezni allergia tesztet. De, ha én csak a hajam allját szeretném befesteni? Akkor is kell? Légyszíves normális válaszokat. Köszii

13/L

2017. ápr. 9. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyukád nem segít ebben, vagy valami nő nemű rokon?
2017. ápr. 9. 08:38
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha csak hajad alját fested nem kell teszt.

Szerinted van külömbség egy 16 és egy 13 éves haja között??

Vagy hogy gondoltad a festék érzi hogy 13 vagy így nem fogja meg a hajad vagy van benne egy mikrochip ami értesíti a hatóságokat??😅

De elárulok neked még valamit nem lesz szőke a hajad ha nem szivatod le az alját hanem csak rákened a festéket. Kapsz majd egy világosbarna rezes színt.

2017. ápr. 9. 09:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. ápr. 9. 11:09
 4/7 A kérdező kommentje:
De amúgy a szervezete egy 13 és egy 16 évesnek nem külömbözik?
2017. ápr. 9. 12:03
 5/7 anonim ***** válasza:
azt nem tudom. de a haja biztos em. valószínűle azért írták rá hogy ne minden 12 éves szaladgáljon szőke festett hajjal. de ha csak az aljat akarod akkor az allergia teszt se feltetlen szükséges mivel nem érintkezik a festék a fej bőröddel. de lehet hogy így is kialakul allergiás reakció de nem hiszem. más 1 éves lány is túlélte már a hajfestést.
2017. ápr. 9. 13:42
 6/7 anonim ***** válasza:
*13 éves lány
2017. ápr. 9. 13:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már be lett festve, és mint mondta az egyik válaszoló, kb 1 árnyalattal lett világosabb a hajam. De nagyon köszi a válaszokat
2017. máj. 7. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!