Szőkével festett hajamon hogyan tüntethetem el a vöröses árnyalatot? Többi lent
Eredetileg sörétbarna a hajam ami évek óta 10-es szőkével volt festve (bolti Syoss). Mindig gyönyörű egyenletes színe volt. Jó pár hónapja meguntam hogy túl gyakran kell festeni ezért fodrásszal befestettük ombréra, de nem igazán jött be szóval 1 hónapja visszaszőkítette. Le kellett szivatni stb és még úgy sem lett szép egyenletes színe :(
Tegnap eljött a festés ideje itthon a szokásos Syoss festékkel (sajnos nem ugyanaz az árnyalat ami előtte már nagyon bevált, azt kivonták a forgalomból). Viszonylag szépen befogta viszont a lenövésnek ami ugye sötétbarna elképesztően ocsmány vöröses árnyalata lett, és még azon a részen is picit vöröses ahol azelőtt az ombre-barna volt. Ilyen soha nem volt azelőtt, mindig befogta a lenövést is a festék max 1 árnyalattal sötétebbre mint az alját.
Mit tudnék tenni hogy ez a vörös eltűnjön a hajamból? Esetleg rendszeres festéssel kimegy majd belőle? Vagy keressek másik festéket?
Ilyet használok: [link]
És ez az amit az ombre előtt használtam de most már nem kapható, viszont egy csoda volt: [link]
Hamvasito sampon es balzsam.
Samponok pl. Schauma silver vagy a Kallos (ezutobbi fodraszkellekesben).
Balzsam: Garnier blond booster
Ezek tenyleg jok, evek ota hasznalom oket.
A hamvasító inkább a sárgát szedi ki, a vöröses árnyalattal én is szívtam, a végére ha a bentmaradt festéktől olyan, c-vitamin port kever samponba és hagyd rajta 10-15 percig, elég jól halványítja.
De tényleg inkább szakemberhez menj, legközelebb meg hamvasabb árnyalatot használj, én anno a sima syoss-ból a Los Angeles szőkét használtam aztán meg a legerősebb világosítót, egyikkel se volt vöröses gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!