Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fodrásznál a higiénia?

Fodrásznál a higiénia?

Figyelt kérdés

Évek óta figyelem,hogy a fodrásznál a fésűt,kefét egyik vendég után sem mossák el vagy ne adj Isten fertőtlenítenék.(nagyon sok fodrásznál jártam)

Undorító,ha jól belegondolok...,azt sem tudom az előttem lévő vadidegen embernek van e valami baja...

Ti hogy vagytok ezzel?

2010. máj. 13. 04:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez jó gondolat, de azért általában alapos fejmosással kezd minden fodrász. De mivel lányom is fodrásznak tanul, ere felhívom majd a figyelmét, hogy érdemes erre is odafigyelni, nem csak a törölközőkre! Én otthon szappannal, kefével ki szoktam mosni a fésűket, de csak hetente egyszer.
2010. máj. 13. 09:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Erre már én is gondoltam. Én már attól is "rosszul vagyok", hogyha a tesóm fésülködik a hajkefémmel. A fodrásznál meg minden idegen... Wáááá...

De megoldom, nem járok fodrászhoz. :D Magamnak vágom havonta a hajvégeimet.

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb fodrásznak fingja nincs róla, hogy hogyan kell bánni egy nagyon hosszú hajjal, hogy ne károsodjon.

Meg már lassan el sem vállalnak. A múltkor kontyok akartam csináltatni, de azt mondta a csaj, hogy ekkora hajból nem tud. XD (combig ér)

2010. máj. 13. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!