Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Be szeretném festettni a...

Be szeretném festettni a hajam tudtok adni valami ötletet?

Figyelt kérdés
gondolkodtam azon hogy befestetem a hajam de csak a végét nekem alapból barna a hajam és ha kiszőkiteném az szerintetek jol néz ki tudom nem tudjátok milyen az arcom mert igazábol az alapján lehetne eldönteni de szerintetek az jól néz ki? vagy inkább az ha alapból szőke és a végét befestetni barnára szerintetek melyik néz ki jobban vagy esetleg tudtok adni valami ötletet?

2017. ápr. 7. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Az arcod ismerete nélkül senki nem fogja megmondani, hogy mi áll jól.
2017. ápr. 7. 18:19
 2/5 A kérdező kommentje:
de utána odairtam azt is hogy szerintetek melyik néz ki jobban
2017. ápr. 7. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Hú, komolyan? Akkor se tudjuk, melyik néz ki jobban a fejedhez! Mondjam, hogy az első, közben meg lehet, hogy tiszta hülyén néznél ki vele?
2017. ápr. 7. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha az eredeti hajszíned lesz felül és alul szőke az biztosan jol fog állni és ez annyiból jobb hogy nem kell állandóan festegetni a lenövésed.

Nekem a fordítottja van felül szőke alul barna de csak azért mert fekete volt régebben a hajam és az még nem nőtt le de kilehetett hozni belőle egy barnát. De nekem is az a célom hogy majd alul legyen szőke de ez kb 2 év😄.

2017. ápr. 7. 18:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Oke koszi😊😊
2017. ápr. 18. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!