Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a női bajszot kitépkedem...

Ha a női bajszot kitépkedem szemöldökcsípesszel erősődik?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,annyira nem feltűnő,de zavar,néha a suliban is ezzel cikiznek.Az van,hogy édesanyámék nem engednék meg,hogy gyantáztassak,ezért szemöldökcsípesszel kitépkedtem...ettől erősődhet,nagyon félek. :(

#bajusz #Szemöldökcsípesz
2017. ápr. 7. 14:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem fog erősödni, miért erősödne meg? Az, hogy kiszedi szemöldökcsipesszel teljesen ugyanolyan mintha epilálná vagy gyantázná, tövestől tépi ki a szőrt (mondjuk szerintem annyira nem jó módszer mert azért általában nem 1-2 szálról van szó, szerintem így nem lehet teljesen eltávolítani). A borotvától sem fog megerősödni, annyi, hogy mikor visszanő, akkor picit szúrósabb és erősebbnek tűnhet, de nem lesz az. Én szőrtelenítő krémet használok mert magamnak nem bírom gyantázni, epilálni mert fáj. Egyébként meg én is egyetértek az egyik előttem szólóval, ha valaki úgyis szőrtelenít, akkor szerintem teljesen mindegy, hogy mennyire erős a szőre mert úgyis leszedi.
2017. ápr. 7. 19:15
 12/12 anonim ***** válasza:
6 éve szedem szemöldökcsipesszel, néha gyantáztatom. Nekem nem tűnt fel, hogy erősebb lenne, sajnos alapból voltak vastagabb szálak, heti 1x megnézem, ha látszik, kiszedem. Ne aggódj, nem fog erősödni.
2017. ápr. 8. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!